Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, θα μεταβεί στην πόλη της Ελασσώνος κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτονος, ώστε να πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα: «Μεθοδολογία και τρόποι της συμβουλευτικής υποστήριξης της οικογένειας» στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Κοινωνικοπρονοιακή εκκλησιαστική παρέμβαση σε προβλήματα του Γάμου και της Οικογένειας» που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στις 4:00΄μ.μ., θα παρευρεθεί στις εσωτερικές εξετάσεις των σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς μας Μητροπόλεως, που θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 4:00΄μ.μ., θα παρευρεθεί στις εσωτερικές εξετάσεις των σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς μας Μητροπόλεως, που θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

Ακολούθως και ώρα 9:00΄μ.μ., θα παραστεί στην έναρξη της 51ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού «ΚΑΡΑÏΣΚΑΚΕΙΑ 2018», που θα λάβει χώρα στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση εργασίας στο Δ. Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Έως τις 23 Ιουνίου η προθεσμία για τις εγγραφές στις κατασκηνώσεις Νεράιδας