Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Αλεξάνδρου, πατριάρχου Αλεξανδρείας στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης και θα προστεί της Λιτανείας της ιεράς εικόνος του Αγίου.

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον προειρημένο Ιερό Ναό.

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου και ώρα 11:30΄π.μ., θα συναντηθεί με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας της Αρχιερατικής Περιφερείας Φαρσάλων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα συναντηθεί με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας της περιοχής του Νομού Καρδίτσης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως και ώρα 9:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία κατά τη διάρκεια της ιεράς Αγρυπνίας, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης, επί τη ενάρξει του νέου εκκλησιαστικού έτους.

Προηγούμενο άρθρο Τα πειραγμένα και τα κλεμμένα δεδομένα
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του κ. Δημήτρη Σιούφα προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων