Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη εορτή των αγίων και ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Παλαμά.

Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιδρυματικό Ιερό Ναό Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Νοσοκομείου Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου εντός του Νοσοκομείου υπέρ υγιείας των συγκροτούντων τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, των Ιατρών, των Νοσηλευτών, των Εργαζομένων και των Ασθενών.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό κήρυγμά του, με θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην ιερόν Ευαγγέλιον» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30’μ.μ.).

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Προηγούμενο άρθρο 5ο Πρωτάθλημα Σύγχρονου Τάβλι
Επόμενο άρθρο Δανείζομαι από την Φροντιστηριακή Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δήμου Καρδίτσας