Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τ.Κ. Καππαδοκικού.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην ιερόν Ευαγγέλιον» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει τη Σύναξη Φοιτητών και Νέων στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων (Κόκκινη Εκκλησιά) Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Ασ. Σκόνδρα: Στα αγροτικά μπλόκα θα γραφεί ο επίλογος
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΠΕ