Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα προστεί της υποδοχής του ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του τροπαιοφόρου εκ της Ιεράς Μονής Οσίου Ξενοφώντος Αγίου Όρους. Η υποδοχή θα λάβει χώρα στη μικρή πλατεία έναντι της Συνεταιριστικής Τραπέζης και θα ακολουθήσει Λιτανευτική πομπή μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Στη συνέχεια, θα τελεσθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς τον Άγιο Γεώργιο και η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.

Το ιερό Λείψανο θα βρίσκεται προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών στον ως άνω Ιερό Ναό έως και την 12η Απριλίου.

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 7:00΄π.μ. έως και τις 10:00΄μ.μ.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Πέτρινου.

***

Την 16η του μηνός Απριλίου 2019, συμπληρώνονται τρία (3) έτη από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Επισκόπου Ρεντίνης κυρού ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης, θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία και το τριετές μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου Αρχιερέως.

Προηγούμενο άρθρο Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Φοιτητικές Εκλογές 2019 - ΤΕΙ Λάρισας