Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 29 Ιουνίου και ώρα 8:00΄μ.μ., παραμονή της εορτής της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Τ.Κ. Πύργου Ιθώμης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής των αγίων και ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Κρυοπηγής.

Την Δευτέρα 1 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Κυριακής 30 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής των αγίων και ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επισκέψεις του υποψ. βουλευτή Γιώργου Κωτσού