Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Αγιοπηγής.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κορώνης.

***

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Πίτσμπουργκ και Πενσυλβάνιας (OCA) κ. Μελχισεδέκ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθίας του Εσπερινού και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00΄π.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Πετριλίων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Πελεκητής, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00΄π.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στην ως άνω Ιερά Μονή.

***

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος προσκαλεί σε συνάντηση τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες πριν την αναχώρησή τους για τις κατά τόπους Σχολές τους.

  • Για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες της περιοχής των Φαρσάλων η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7:00΄μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.
  • Για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ. η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 16-18.
Προηγούμενο άρθρο Η αγροτική Ιστορία της Θεσσαλίας σε διεθνές συνέδριο στο Παρίσι
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο