Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00΄π.μ., θα παραστεί κατά την τελετή της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, θα μετάσχει στην πρώτη Θεία Λειτουργία του νέου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών στον ως άνω Ιερό Ναό.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ώρα 8:30΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Σύναξη φοιτητών και νέων της τοπικής μας Εκκλησίας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως (1ος όροφος) επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως,την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, της Θείας λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Οι γυναίκες τιμούν την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου