Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Κύριλλος την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, θα λειτουργήσει στον Ιερό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης.

Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Θεοφανείων, θα λειτουργήσει μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρεντίνης κ. Σεραφείμ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Κων/νου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως και περί την 12:00΄ μεσημβρινή θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων, και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην «Αναρρυθμιστική λίμνη».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Σεβασμιώτατος θα συγχοροστατήσει μετά του Θεοφιλεστάτου στον πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Προδρόμου στο Δ.Δ. Προδρόμου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου του Νεομάρτυρος Καρποχωρίου.

Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου ο Θεοφιλέστατος, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου στο Φανάρι.

 Ο Ιεροκήρυκας της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Κυριακός Τσολάκης την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Θεοφανείων, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Τη Τρίτη 7 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει καί θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Προδρόμου, στο Δ.Δ. Προδρόμου.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ι. Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Να παραμείνει η ΕΥΔΕ/ΟΣΥΕ στην Καρδίτσα ζητά ο Σπ. Ταλιαδούρος
Επόμενο άρθρο Θεοφάνεια: κατάδυση Τιμίου Σταυρού σε 7 σημεία του Νομού Καρδίτσας