Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού της ιεράς Αγρυπνίαςεπί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Γρηγορίου Ακραγαντίνων και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Δαφνοσπηλιάς.

Στον ως άνω Ιερό Ναό φυλάσσεται η τιμία κάρα του Αγίου και θα τεθεί προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών.

Ακολούθως, θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, όπου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία, επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Αμφιλοχίου, επισκόπου Ικονίου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 8:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού της ιεράς Αγρυπνίας,επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Αμφιλοχίου, επισκόπου Ικονίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάριο ΣΘΕΒ: Ειδικά θέματα Ε.Λ.Π. και Κ.Φ.Ε.
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα Συμμετοχής στην Ομάδα iGEM Thessaly 2020