Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Μυρίνης.

Στις 11:30΄π.μ., θα παραστεί στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Αμφικτιονίας των Θεσσαλών Καραγκούνηδων στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων στον Παλαμά.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

Στις 8:30΄μ.μ., θα προστεί της ιεράς Αγρυπνίας επί τη ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και ώρα 8:30΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Σύναξη φοιτητών και νέων της τοπικής μας Εκκλησίας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως (1ος όροφος) επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18.

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάριο ΣΘΕΒ: Κοστολόγηση βιομηχανικού προϊόντος
Επόμενο άρθρο Η Καρδίτσα συμμετέχει, η Καρδίτσα ψηφίζει για να πάρει το πρώτο βραβείο