Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 8:30΄π.μ., θα επισκεφθεί το Γυμνάσιο Λεονταρίου, όπου θα συναντηθεί με τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Γυμνάσιο – Λύκειο Μητροπόλεως.

Στις 11:30΄π.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσης υπέρ υγιείας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των ιατρών, των νοσηλευτών, των νοσηλευτριών, των εργαζομένων και των νοσηλευομένων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Σπυρίδωνος, επισκόπου Τριμυθούντος του θαυματουργού και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Σκοπιάς Φαρσάλων.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Λόφου Φαρσάλων, όπου θα εκκλησιαστούν και οι μαθητές – μαθήτριες του Γυμνασίου  Ευϋδρίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στονΙερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο αυτού.

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου στηρίζει τους αγρότες
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων