Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μελισσοχωρίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «Εκκλησια, Σωμα Χριστου» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

Το πρωί της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχει στη Συνεδρία της Επιτροπής Μεταναστών στην Ιερά Σύνοδο.

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, θα μετάσχει στη Θεία Λειτουργία, επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου προφήτου Δανιήλ, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής,για να ευχηθεί στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, ο οποίος άγει τα ονομαστήριά του.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μορφοβουνίου.

Προηγούμενο άρθρο Fashion City Outlet ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός
Επόμενο άρθρο Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Λ. Πλαστήρα