Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, θα μετάσχει στη Θεία Λειτουργία και στο ιερό μνημόσυνο του μακαριστού π. Γεωργίου Μεταλληνού στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Κερκύρας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑΧΡΙΣΤΟΥ» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, επί τη μνεία της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του εν αγίοις πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου, αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 8:30΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει την Σύναξη φοιτητών και νέων στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18 στην Καρδίτσα.

***

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση της ΑΣΑ για τη διάθεση εισιτηρίων
Επόμενο άρθρο Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Ορίζοντες