Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Αλεξάνδρου, πατριάρχου Αλεξανδρείας στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

Την Κυριακή 30 Αυγούστου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον προειρημένο Ιερό Ναό.

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία κατά τη διάρκεια της ιεράς Αγρυπνίας, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης, επί τη ενάρξει του νέου εκκλησιαστικού έτους.

***

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, προσκαλεί σε συνάντηση τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες πριν την αναχώρησή τους για τις κατά τόπους Σχολές τους, την Κυριακή 30 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Η παρουσία σας θα μας τιμούσε και θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα.

Προηγούμενο άρθρο Παράταση προθεσμίας για την κατάθεση στοιχείων ατομικών διοικητικών πράξεων στις Δασικές Υπηρεσίες
Επόμενο άρθρο Ευχές του Δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου προς τους επιτυχόντες