Ειδήσεις

Εκπαιδευτικές επισκέψεις του 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων


 Οι μαθητές  του 1ου ΕΠΑΛ ΣΟΦΑΔΩΝ , στα πλαίσια των διδακτικών επισκέψεων  που κάθε χρόνο πραγματοποιεί το σχολείο , επισκέφθηκαν την  Πέμπτη  17  Μαρτίου 2016   το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας  και το ΤΕΙ  Θεσσαλίας  στη Λάρισα.       

   Στο Διαχρονικό Μουσείο οι  μαθητές θαύμασαν τα εκθέματα του μουσείου  τα οποία είναι αντιπροσωπευτικά ευρήματα του Θεσσαλικού πολιτισμού από την Παλαιολιθική Εποχή έως και το 19ο αιώνα (συμπεριλαμβανομένης και της εποχής κατά την οποία έζησε ο Ιπποκράτης!!!).
Στο ΤΕΙ  Θεσσαλίας , ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές τις σχολές και τα τμήματα του αλλά και να ενημερωθούν για την λειτουργία του εκπαιδευτικού έργου που παρέχει .                                                                                 Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές:  κ. Νάρη Μαρία  , κ
. Περιστέρης Βασίλειος  , κ. Κουτής Ιωάννης ,  κ. Λελεντζή Γεωργία  και ο κ. Γκαραβέλος Ευάγγελος.
Με γνώμονα τις  Ομάδες Προσανατολισμού με τους αντίστοιχους Τομείς και τις αντίστοιχες Ειδικότητες που λειτουργούν στο 1ο ΕΠΑΛ  ΣΟΦΑΔΩΝ  , οι μαθητές   του σχολείου επισκέφθηκαν και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των παρακάτω σχολών :

  1. Τη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών

 ( το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. , το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε και το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.)

 

  1. Τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας

(  το Τμήμα  Διοίκησης Επιχειρήσεων  , το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής  και το πρώην Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων)

 

  1. Τη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής

( το  Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων και  το  Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων)

 

  1. Τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας – Πρόνοιας (τμήμα Νοσηλευτικής)
Προηγούμενο άρθρο Χαιρετισμός της Χρ. Κατσαβριά στο Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας
Επόμενο άρθρο Η Ολοκαίνουργια... Καινή Διαθήκη στην Κινηματογραφική Λέσχη