Ειδήσεις

Εκπαιδευτική επίσκεψη της κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ


Την Πέμπτη 6-4-2017, οι φοιτητές του 6ου εξαμήνου της κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας παραγωγής και διανομής τροφίμων PFS – Παπαγεωργίου Food Service ABEE, που λειτουργεί στη Λάρισα από το 1991. Εκεί ξεναγήθηκαν από στελέχη της επιχείρησης στις ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής γύρου και κρεατοσκευασμάτων που αποτελούνται από τη μονάδα παραγωγής, τα ψυγεία συντήρησης – κατάψυξης, τους αποθηκευτικούς χώρους των προϊόντων, το τμήμα logistics και τα γραφεία διοίκησης. Επίσης ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης αλλά και την οικονομική πορεία της επιχείρησης. Στη συνέχεια παρατέθηκε στους φοιτητές πλούσιος μπουφές με όλα τα προϊόντα της επιχείρησης.

Τους φοιτητές, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν ιδιαιτέρως από την επίσκεψη, συνόδευσαν οι καθηγητές του τμήματος κ.κ. Αμοιράδης Χρήστος και Τσουβαλά Καλλιόπη. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Παπαγεωργίου προσωπικά και τους ικανούς συνεργάτες του για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στους φοιτητές.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου. Εκεί έγινε ξενάγηση στους χώρους  και ενημέρωση σχετικά με την διαδικασία οινοποίησης, τις ποσότητες και τα προϊόντα του συνεταιρισμού. Ευχαριστούμε επίσης πολύ τον κ. Διευθυντή και τους συνεργάτες του συνεταιρισμού για την υποδοχή και την εμπεριστατωμένη ενημέρωση.

 

Προηγούμενο άρθρο Δύο συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Επόμενο άρθρο Σε διεθνές συνέδριο για την Υγεία ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Αναγνωστόπουλος