Εκπαιδευτική επίσκεψη του Σ.Ε.Ε.Δ.Μ.Ν.Κ. σε ΣΜΑ – ΚΔΑΠ – ΧΥΤΑ


Ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη του, τους συναδέλφους μηχανικούς και τους λοιπούς επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών, πως σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Δυτικής Θεσσαλίας Π.Α.ΔΥ.Θ. Α.Ε. (Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτικής Θεσσαλίας Α.Ε.), διοργανώνει εκπαιδευτική επίσκεψη στους χώρους:

  • Κ.Δ.Α.Υ. Καρδίτσας: Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Καρδίτσας
  • Σ.Μ.Α. Καρδίτσας: Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Καρδίτσας
  • Χ.Υ.Τ.Α. Τρικάλων: Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων Τρικάλων

Οι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 με λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει στις 9.00 από το Άγαλμα του Καραϊσκάκη.

Οι ξεναγήσεις στους χώρους θα γίνουν από τους μηχανικούς της εταιρίας κ.κ. Ελευθέριο Παγανό, Πολιτικό Μηχανικό, και Δημήτριο Γιαννόπουλο, Μηχανικό Περιβάλλοντος.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης των μηχανικών ως επιστημόνων, αλλά και ως πολιτών, που αποτελούν βασικό στόχο του Συλλόγου.

Η συμμετοχή στις επισκέψεις είναι 5€. Για τα μέλη του Συλλόγου υπάρχει η επιλογή καταβολής της ετήσιας εισφοράς των 10€. Λόγω ύπαρξης περιορισμού ως προς τον αριθμό των συμμετεχόντων, παρακαλώ να δηλώσετε την παρουσία σας για την κράτηση θέσεων στο λεωφορείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους στην ηλ. διεύθυνση του Συλλόγου: smkarditsas@gmail.com. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Το Προεδρείο ευχαριστεί την Π.Α.ΔΥ.Θ. Α.Ε. και τους εκπροσώπους της για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξή της.

Το Προεδρείο του Συλλόγου

Προηγούμενο άρθρο Μεταθέσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα περιφερειάρχη Θεσσαλίας