Εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Αργιθέας ο Λάμπρος Τσιβόλας


Συνεδρίασε στις 2 Μαρτίου 2014 στο Ανθηρό το συντονιστικό όργανο της δημοτικής συμπαράταξης ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΓΙΘΕΑ, παρουσία 20 αιρετών και στελεχών.

Αφού έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις στο διάστημα από την συνδιάσκεψη της Καρδίτσας στις 8 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα από τον επικεφαλής κ. Λάμπρο Τσιβόλα, ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Οι πρόεδροι Κοινοτήτων ζήτησαν την ενότητα και συνοχή της συμπαράταξης, τον σεβασμό της αυτονομίας των χωριών από όλους, τη μη απαξίωσή τους από φίλους ή αντιπάλους, όπως επιτάσσει και ο Καλλικράτης. Όλοι οι συμμετέχοντες ζήτησαν τη διεύρυνση του συντονιστικού οργάνου και να αποτελείται στο εξής από όλους τους αιρετούς, τους επιλαχόντες και τα ιδρυτικά στελέχη. Η διεύρυνση έγινε ομόφωνα δεκτή.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο κ. Τσιβόλας ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις εκλογές του Μαΐου 2014 ως υποψήφιος Δήμαρχος Αργιθέας.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει συνεδρίαση της ολομέλειας της συμπαράταξης την Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα Βραγκιανά, όπου θα γίνουν οι εξαγγελίες ενόψει των εκλογών, η διεύρυνση της συμπαράταξης με νέους συνεργάτες και φίλους, καθώς και ανακοινώσεις εκλογικού και οργανωτικού χαρακτήρα.

Την ολομέλεια αποτελούν όλα τα στελέχη που συγκρότησαν το ψηφοδέλτιο των εκλογών το 2010, τα ιδρυτικά μέλη και στελέχη που συμμετείχαν στις διεργασίες για το σχηματισμό της συμπαράταξης το 2010, καθώς και νέα στελέχη που εντάσσονται πλέον στην συμπαράταξη.

Εκλέχτηκε ομόφωνα 5μελής Οργανωτική Γραμματεία αποτελούμενη από τους: Θανάση Καραγεώργο, Λάζαρο Τσιατσιάνη, Δημήτρη Παπακώστα, Γιώργο Παλαμά και Βησσαρίωνα Κατσίκη, που θα έχει έως τις εκλογές την όλη ευθύνη για ειδοποίηση των στελεχών, ενημέρωση των δημοτών καθώς και την όλη οργάνωση και εφαρμογή κανόνων και διαδικασιών.

Η Οργανωτική Γραμματεία

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “International Fair Of Tourism” στο Βελιγράδι
Επόμενο άρθρο Διαμαρτυρία για τη γέφυρα στα Κουκέικα