Ελληνορωμαϊκή Πάλη: Σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων


Σε προπονητική ημερίδα πάλης συμμετείχαν το Σάββατο 27 Απριλίου 2013, 7 μικροί αθλητές του συλλόγου μας, ηλικίας 7- 9 ετών με θέμα «Πάλη σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων». Η ημερίδα διοργανώθηκε στην Καρδίτσα, στην Κλειστή Αίθουσα Πάλης «Ολυμπιονίκη Κωνσταντίνου Θάνο» από τον τοπικό σύλλογο Πλαστήρα Καρδίτσας. Η παρουσία των μικρών παλαιστών ήταν απόλυτα ικανοποιητική και η χαρά της συμμετοχής τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Η προπονητική ημερίδα φιλοξένησε 80 αθλητές και πάνω από εκατό γονείς από Τρίκαλα, Καρδίτσα και Ελασσόνα και ήταν μια πρωτοβουλία του προπονητή του συλλόγου Γ.Α.Σ. Πάλης Πλαστήρα Καρδίτσας κ. Παπαστεργίου Στέφανο, σε συνεργασία με τους κ. Τσακάρα Νικόλαο προπονητή του συλλόγου Α.Π.Σ. Τρίκαλα καθώς και του κ. Παγγέα Χρήστο προπονητή της Παλαίστρας Ελασσόνας. Στόχο είχε το παιδί και την εκπαίδευσή του μέσα από αθλητικές και πολιτισμικές- κοινωνικές δραστηριότητες.
 
Οι ομάδες που συμμετείχαν στην ημερίδα ήταν ο Πλαστήρας Καρδίτσας, ο Πρίαντος Καρδίτσας , η Παλαίστρα Ελασσόνας και ο
 ΑΠΣ Τρίκαλα.
Η διαδικασία διεξαγωγής των αγώνων έγινε με ειδικούς κανόνες και στέφθηκε με επιτυχία.
 
Ο Γ.Α.Σ. Πλαστήρας Καρδίτσας έλαβε μέρος με τους παρακάτω αθλητές:
Δημάκης Φίλιππος – Κοτλίτσας Δημήτριος – Γεροδημητρός Βάϊος – Παπακώστας Δημήτριος –Τασιόπουλος Θωμάς – Βαρλάμης Ιωάννης – Κοντακτσής Χρυσοβαλάντης . Το ΔΣ του συλλόγου και ο προπονητής συγχαίρουν τους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.  Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Ολυμπιονίκης Κων/νος Θάνος , ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κωστόπουλος Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Κατσιαβάρας Θωμάς καθώς και ο κ. Καραγιάννης Νικόλαος Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ. Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει για την προσφορά τους στην διοργάνωση το αρτοποιείο «ΖΑΓΟΡΙΤΗ» καθώς και το πρατήριο πώλησης εμφιαλωμένου νερού «ΘΕΟΝΗ».

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ να δημιουργήσουμε ενεργούς ανθρώπους και όχι παθητικούς θεατές………..
ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ για τη δια βίου άσκηση ……… Για τον Γ.Α.Σ. Πλαστήρα Καρδίτσας: Παπαστεργίου Στέφανος

Προηγούμενο άρθρο 15 μήνες και 3.000 ευρώ σε 65χρονη Σοφαδίτισσα
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα εορτασμού λήξης Β' Παγκοσμίου Πολέμου