Ειδήσεις

Ελληνοτουρκικές σχέσεις και ενεργειακές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο


Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλεί να γνωρίσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ελληνοτουρκικές Σχέσεις και Ενεργειακές Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο»

Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Ανδρέας Στεργίου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

To Εργαστήριο Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικού Σχεδιασμού (Εργ.Ο.Πολι.Σ.Σ.) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Ελληνοτουρκικές Σχέσεις και Ενεργειακές Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο» το οποίο θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως μέσω 10 δίωρων διαλέξεων.

Οι διαλέξεις θα λάβουν χώρα Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα από τις 6 έως τις 8 από την 1 Φεβρουαρίου 2021 έως και τις 3 Μαρτίου 20.

Σε ποιους απευθύνεται:

Απευθύνεται σε φοιτητές και σπουδαστές, πτυχιούχους και ερευνητές ΑΕΙ όλων των επιστημονικών κατευθύνσεων, σε σπουδαστές Στρατιωτικών, Αστυνομικών και Παραγωγικών Σχολών Λιμενικού Σώματος, σε Δημοσίους Υπαλλήλους και σε εκπροσώπους περιφερειακών ή τοπικών αρχών, ΜΚΟ και την Κοινωνία των Πολιτών.

Περίοδος εγγραφών: έως 25/01/2021

Προηγούμενο άρθρο Εμβολιάστηκαν 544 υγειονομικοί της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αποκαθίστανται από την Π.Ε Καρδίτσας οι ζημιές στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας – Κρύας Βρύσης