Εμπλούτισαν το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς η καλλιτεχνική εταιρία Δρυάδες


Η καλλιτεχνική εταιρία Δρυάδες εν πλω εμπλούτισαν καλλιτεχνικά το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Ξενοδοχείο Ναϊάδες στο ειδυλλιακό τοπίο της χιονοσκεπούς λίμνης Πλαστήρα.

          Αρχικά, παρουσιάστηκε το Χοροθέατρο «Το χαμένο φλουρί» από μέλη των Δρυάδων εν πλω σε αφήγηση της Μαρίας Καραπαναγιώτη σε διαδραστική εκδοχή. Στην εξέλιξη του παραμυθιού έλαβαν μέρος οι λιλιπούτειοι θαμώνες με χορό και παιχνίδι, ώστε να είναι οι δραστικοί συμμετέχοντες που έχουν τη θέση του από μηχανής θεού για τη λύση των προβλημάτων των πρωταγωνιστών. Τα παιδιά μετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον και με ιδιαίτερη χαρά μοιράστηκαν τις εντυπώσεις.

          Ακολούθησε, παράσταση Ανατολίτικου Χορού από την διεθνούς φήμης δασκάλα χορού Ιρένε Μαραντέι σε παραδοσιακούς ανατολίτικους σκοπούς και πλούσια κοστούμια προς τέρψιν των ενήλικων θαμώνων.

          Η αλλαγή του χρόνου επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τα παιδιά καθώς η διεύθυνση του Ξενοδοχείου Ναϊάδες είχε δώρα για όλα τα παιδιά τα οποία μοίρασαν ο Αϊ Βασίλης και οι Δρυάδες εν πλω, ενώ ακολούθησε λαϊκό γλέντι προς ευχαρίστηση των θαμώνων.

          Η καλλιτεχνική εταιρία Δρυάδες εν πλω ευχαριστεί θερμά τα παιδιά και τους θαμώνες για τη συγκινητική βραδιά και τη διεύθυνση του Ξενοδοχείου Ναϊάδες για τη φιλοξενία. Εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά, Υγεία και Ευημερία.-

 

 

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία

Δρυάδες εν πλω

 

Η Πρόεδρος

Μαρία Καραπαναγιώτη

 

Προηγούμενο άρθρο Αγιασμός των Υδάτων στη Λίμνη Σμοκόβου
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών για τη βελτίωση του προγράμματος «Καλλικράτης»