Ειδήσεις

Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ζητά το ΤΕΕ από την Επιτροπή Παρακολούθησης ΠΕΠ Θεσσαλίας


Στην 5η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020, που έλαβε χώρα στο Βόλο, την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, συμμετείχε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, Νικόλαος Παπαγεωργίου.

Κατά την παρέμβασή του ο πρόεδρος του τμήματος επισήμανε πως έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος σε επιμέρους άξονες εξειδίκευσης, για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη, κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, αλλά και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, που εργάζονται μέχρι αργά τη νύχτα για ν’ ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις υλοποίησης του ΠΕΠ. Τόνισε επιπλέον ότι για τη συνέχιση αυτής της πορείας απαιτείται επίσπευση των διαδικασιών ωρίμανσης προσκλήσεων και εντάξεων, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Θεσσαλία, συστηματικότερη εμπλοκή των συμμετόχων στην διαδικασία παρακολούθησης του ΠΕΠ Θεσσαλίας και στην ανάσχεση των κινδύνων που αυτό αντιμετωπίζει.

Το ΤΕΕ υποσχέθηκε πως θα συμβάλει, εντός του πλαισίου του ρόλου και των αρμοδιοτήτων του, στα παραπάνω και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να συνεργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Προηγούμενο άρθρο Οι εκλογές και γιατί ζητώ την ψήφο Σας - Του Σωτήρη Κουλοκτσή
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Κ. Αγοραστού και Γ. Βερνίκου για τη νέα αρχιτεκτονική της ΟΚΕ