Ενημέρωση του ΙΕΚ Καρδίτσας σχετικά με την απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών


 Σας γνωρίζουμε ότι στις 8/6/2011 διαβιβάστηκε από τη 26η Δ/νση, Συντονισμού & Ελέγχου Εφαρμογής Δημοσιολογιστικών Διατάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο Υπουργείο Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων η απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών με θέμα: «Καθορισμός δικαιολογητικών για την πληρωμή δαπανών που αφορούν αποζημιώσεις ωρομισθίων εκπαιδευτών των Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του πρώην Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.).

 Σύμφωνα με την Απόφαση πέραν των λοιπών παραστατικών πρέπει να υποβληθούν και υπεύθυνες δηλώσεις των δικαιούχων περί πλαφόν στη διάρκεια απασχόλησης και στο όριο πρόσθετων αποδοχών και σχετικών αποζημιώσεων προκειμένου για υπαλλήλους του δημόσιου τομέα.

Ως εκ τούτου καλούνται όλοι οι εκπαιδευτές του Δημόσιου ΙΕΚ Καρδίτσας, οι οποίοι απασχολήθηκαν από το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2008 έως το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2010 να προσέλθουν στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καρδίτσας που δίδαξαν για να συμπληρώσουν τις σχετικές δηλώσεις από την Τρίτη 14/6/2011 έως την Δευτέρα 20/6/2011 και ώρες 10.00-17.00.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που κάποιοι εκπαιδευτές δεν προσέλθουν ή δεν ανευρεθούν, δε θα συμπεριληφθούν στις πρώτες προς αποστολή καταστάσεις και η εξόφληση των οφειλών προς αυτούς θα μεταφερθεί στη δεύτερη φάση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τον κύριο όγκο των εκπαιδευτών.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2441071990 και 2441076240 και στην Ιστοσελίδα:  http://iek-kardits.kar.sch.gr

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

  

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή του εμπορικού συλλόγου Καρδίτσας στην Πανελλαδική απεργία
Επόμενο άρθρο Ψήφισμα της Λαϊκής συνέλευσης της Πλατείας Ελευθερίας της Καρδίτσας