Ειδήσεις

Ενημερωτική δράση δερμοανάλυσης στο ANIMUS Medical Aesthetics


To ANIMUS Medical Aesthetics σε συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία Universkin πραγματοποιούν τριήμερη ενημερωτική δράση δερμοανάλυσης, στο ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ANIMUS. Η εν λόγω δράση θα λάβει χώρα από Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 έως την Τετάρτη15Ιανουαρίου 2020, στον 4ο όροφο του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS,  από τις 10.00 το πρωί, έως τις 19.00.

Καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου η εξειδικευμένη συνεργάτης των Universkinστην Ελλάδα, κα. Ελένη Αναστασοπούλου, σε συνεργασία με τους Πλαστικούς Χειρουργούς και τους Δερματολόγους τουANIMUS Medical Aesthetics, θα διενεργούν δωρεάν δερμοαναλύσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους ειδικούς και να πραγματοποιήσουν ανάλυση των βαθύτερων στοιβάδων του προσώπου τους, μέσω ειδικής τεχνολογίας (Η δερμοανάλυση δεν αφορά δερματική διάγνωση).

Η Universkin έχει κερδίσει το βραβείο «Best Cosmetic Product Award 2017 – 2018» για τα καλύτερα καλλυντικά προϊόντα, στην παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση Anti-Aging and Beauty Trophy Awards κατά τη διάρκεια του συνεδρίου AMEC-Visage 2017. Η καινοτομία των προϊόντων Universkin έγκειται στο γεγονός ότι τα καλλυντικά προσαρμόζονται και απαντούν αποκλειστικά στις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, με εξατομικευμένες φόρμουλες περιποίησης και θεραπείας, φτιαγμένες από τον Δερματολόγο για να ταιριάζουν στο κάθε δέρμα ξεχωριστά και να αντιμετωπίζουν ποικίλες δερμοαισθητικές καταστάσεις, χωρίς παρενέργειες.

Η πρωτοποριακή προσέγγιση της Universkin δίνει τη δυνατότητα για πρώτη φορά στο γιατρό, μετά την κλινική αξιολόγηση του ασθενή, να δημιουργεί στο ιατρείο του την ενδεδειγμένη καλλυντική αγωγή. Με 19ενεργά συστατικά, που το καθένα απαντά σε διαφορετικό πρόβλημα του δέρματος, ο γιατρός συνθέτει – παράγει μια απόλυτα εξατομικευμένη καλλυντική θεραπεία με συνδυαστικές λύσεις.

Η ενημέρωση και η δωρεάν δερμοανάλυση θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, με ένα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Πολυιατρείου Animusστο 2411 80 33 00, καθημερινά 09:00π.μ. – 21:00 (εκτός Σαββατοκύριακου).

 

Προηγούμενο άρθρο Παναγιώτης Νάνος: Μιλάμε τη γλώσσα των έργων
Επόμενο άρθρο Αμοιβαία διάθεση της Π.Ε. Καρδίτσας για αναβάθμιση των Αστυνομικών Υπηρεσιών