Ειδήσεις

Ενημερωτική εκδήλωση για την οδική ασφάλεια


Την Δευτέρα 20/2/17 το ΣΔΕ Καρδίτσας στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης – ενημέρωσης των εκπαιδευομένων μαςσε θέματα οδικής  ασφάλειας, φιλοξένησε τον αστυνόμο Β΄ κ. Σωτηρόπουλο Τηλέμαχο, υποδιοικητή Τροχαίας Καρδίτσας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που έχει ως αποτέλεσμα βαρύ φορτίο αίματος στην άσφαλτο από την απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Ο αναφερόμενος ενημέρωσε τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτικούς για την οδική συμπεριφορά των πεζών, ποδηλατών, οδηγών φορτηγών – αυτοκινήτων και μοτοσικλετιστών, για τους κανόνες του Κ.Ο.Κ, για τις βασικές παραβάσεις των οδηγών και για την αναγκαιότητα τήρησης των οδικών σημάτων, της χρήσης της ζώνης και του κράνους. Μέσα από τα βίντεο και την εμπεριστατωμένη και εκτενή  αναφορά σε αληθινά δυστυχήματα κατανοήσαμε την αναγκαιότητα πιστής εφαρμογής των νόμων και των κανόνων  της τροχαίας για ασφαλή ταξίδια. Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις και απορίες από όλους.

Το σχολείο μας, οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι ευχαριστούν θερμά τον κ. Σωτηρόπουλο για την ουσιαστική και αναλυτική παρουσίαση.

Προηγούμενο άρθρο Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας για το νέο ασφαλιστικό
Επόμενο άρθρο Προβολή από τον ΕΟΣΚ της ταινίας Frozen Amvrosia