Ενημερωτική εκδήλωση Leader στο Προάστιο


Στα πλαίσια της 3ης πρόσκλησηςεκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος LEADER για την υποβολή προτάσεων από υποψήφιους δικαιούχους, η Ομάδα Τοπικής Δράσης ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά διοργανώνει ανοικτήενημερωτική εκδήλωση του τοπικού πληθυσμού και των φορέων της Δ.Ε. Σελλάνων, σχετικά με το περιεχόμενο της πρόσκλησης (προκηρυσσόμενες δράσεις, περιοχή εφαρμογής, δικαιούχοι, επιλέξιμες δαπάνες, ποσοστά ενίσχυσης, όροι και διαδικασία υποβολής προτάσεων).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013 στο πρώην Δημαρχείο της Τοπικής Κοινότητας Προαστίου και ώρα 21:0 μ.μ.

Το πρόγραμμα LEADERχρηματοδοτεί με 50%τηνίδρυση ή τον εκσυγχρονισμό ιδιωτικών επενδύσεων σε τομείς όπως : η εμπορία και μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, μικρές βιοτεχνίες, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εργαστήρια παρασκευής τροφίμων – ποτών, κέντρα εστίασης και αναψυχής, καφενεία, παντοπωλεία κ.α. σε όλη την περιοχή του Δήμου εκτός του σχεδίου πόλης του Παλαμά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την κατάθεσητων αιτήσεων φακέλων υποψηφιότητας για τη χρηματοδότηση επενδυτικών προτάσεων, οι υποψήφιοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. (Μεγ. Αλεξάνδρου 34 στην Καρδίτσα) μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 και ώρα 14.30.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24410 42363 / 26345 e-mail: anka@anka.gr

Προηγούμενο άρθρο Αυτό το Σαββατοκύριακο το 2ο τουρνουά Rapid Σκάκι Καρδίτσα 2013
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση – συζήτηση για το πράσινο σκουλήκι