Ειδήσεις

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας


FYTEIA2Εντοπίστηκε, ύστερα από μεθοδευμένες έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας.

Συνελήφθησαν, χθες (29-08-2016) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της καλλιέργειας κάνναβης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

FYTEIA3Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης από τους δράστες, οι αστυνομικοί εντόπισαν φυτεία σε αγροτική περιοχή, αποτελούμενη από (19) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (2,40) έως (3,60) μέτρα.

Χθες το μεσημέρι εντοπίστηκαν στο χώρο της φυτείας οι δύο ημεδαποί και συνελήφθησαν.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον  κατασχέθηκαν από το χώρο της φυτείας διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία (σκεπάρνι, πλαστικά δοχεία κ.α.).

Στην κατοχή του 41χρονου, αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, κατασχέθηκαν ακόμη:

  • (49) ναρκωτικά δισκία,
  • μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία με 14 συλλήψεις
Επόμενο άρθρο Θάνατος-μυστήριο 32χρονου Καρδιτσιώτη στη Μονή Εσφιγμένου