Εντυπωσίασε για άλλη μια χρονιά η Μουσική Σχολή Σοφάδων


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μουσικής Σχολής Σοφάδων καθώς και το ρεσιτάλ πιάνου από τη σολίστ Ελένη Παππά την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Σε μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου , οι σπουδαστές του Ωδείου ευχήθηκαν Χρόνια πολλά και καλές γιορτές με το δικό τους τρόπο, αυτόν της μουσικής έκφρασης, παρουσιάζοντας ένα όμορφο πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκτός από τους σπουδαστές της Μουσικής Σχολής, η Μικτή Χορωδία του Δήμου, η χορωδία του παραρτήματος Λεονταρίου και η Χορωδία Φαιάκων Κέρκυρας που φέτος τίμησε με την παρουσία της τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου και μάγεψε το κοινό με τις μοναδικές της ερμηνείες.

Την εκδήλωση άνοιξε με το χαιρετισμό της η Δ/ντρια της Μουσικής Σχολής κα Κατερίνα Κούβελου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος, αφού συνεχάρη τους συμμετέχοντες και τους συντελεστές της μουσικής σχολής για το άψογο έργο τους παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Μουσική Σχολή, ευχαρίστησε τη Χορωδία Φαιάκων για την παρουσία τους στις φετινές εκδηλώσεις του Δήμου . Στο σύντομο χαιρετισμό του εκτός των άλλων ανέφερε :

«Ας είναι οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων μέρες αγάπης και γαλήνης για όλους μας. Η νέα χρονιά ας είναι γεμάτη υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη. Οι καλύτερες ευχές για τις γιορτές, μέσα από την καρδιά μου για όλους τους πολίτες του Δ. Σοφάδων αλλά και μια υπόσχεση : Ότι ο Δήμος θα σταθεί με κάθε μέσο δίπλα στους ανθρώπους που πλήττονται απ’ την οικονομική ύφεση, δείχνοντας τον δρόμο της αλληλεγγύης και της έμπρακτης στήριξης».

Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Βαγγέλης Κομπογιάννης ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του συνεχάρη τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική τους δουλειά , ευχήθηκε χρόνια πολλά για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την κα Πόπη Αργυροπούλου η οποία κάθε χρόνο εθελοντικά συνοδεύει με τους ήχους του φλάουτου τις εκδηλώσεις του Δήμου.

Το πρόγραμμα των Εορταστικών εκδηλώσεων του Δ. Σοφάδων τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει :

Τετάρτη 18/12 Ώρα 4:00 μ.μ.:Δ. Σχολείο Ματαράγκας

  • Xριστουγεννιάτικες μελωδίες & κάλαντα από τους μαθητές του Δημοτικού Σχ. Ματαράγκας, Οργάνωση : Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δ.Σ Ματαράγκας

  • Θεατρική παράσταση « Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη» από το Θέατρο Όψεις, Οργάνωση : ΠΕ Καρδίτσας

Παρασκευή 20/12 Ώρα 10:30 π.μ,Πνευματικό Κέντρο

Παιδική Θεατρική Παράσταση «ο Παιχνιδοποιός των Χριστουγέννων», από το Θέατρο όψεις, Οργάνωση: Δήμος Σοφάδων

 

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικος καφές για τις Γυναίκες του Παλαμά
Επόμενο άρθρο Πρωταγωνιστές τα παιδιά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας