Εντυπωσίασε στην Οξυά το περιφερειακό θέατρο Καρδίτσας


    Η κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα και μουσική και τραγούδια του γνωστού και καταξιωμένου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου, είναι έργο πάντα επίκαιρο, είναι καλογραμμένο, αποδίδεται από ταλέντα Καρδιτσιώτες ηθοποιούς, έχει ωραία μουσική και τραγούδια, σκορπά άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες, δημιουργεί πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, το παρακολουθούν ευχάριστα και οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές, είναι μία κωμωδία που πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ, αφού παίζεται με μεγάλη επιτυχία και άριστες κριτικές, επί δέκα χρόνια και παρουσιάστηκε, ως τώρα,  σε 365 πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα, διαφημίζοντας την Καρδίτσα παντού.

    Την ανωτέρω κωμωδία παρουσίασε το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας στην Οξυά Καρδίτσας, στις 19-7-2011, Τρίτη, ύστερα από πρόσκληση και συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο και τους τρεις Συλλόγους Οξυωτών που εκπροσωπούσε ο Γιώργος Καραβίδας.  Η παράσταση δόθηκε σε έναν πανέμορφο χώρο, στην αυλή από το ωραίο εξωκλήσι της Αγίας Κυριακής.

   «Ήμασταν απόψε τυχεροί που, εδώ πάνω στο χωριό μας, είδαμε μία τόσο πολύ καλή παράσταση και σας ευχαριστούμε για το γέλιο και τη χαρά που μας προσφέρατε» είπε μεταξύ των άλλων επαινετικών λόγων ένας από τους θεατές της παράστασης στον Δημήτρη Ρήτα, εκφράζοντας την ικανοποίηση όλων όσοι παρακολούθησαν την παράσταση.

   Το Π.Θ. Καρδίτσας, στη συνέχεια, θα περιοδεύσει στην Αιτωλοακαρνανία, Βόνιτσα, Πάλαιρο, κλπ, παρουσιάζοντας την ανωτέρω κωμωδία και τη νέα κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Του χωριού το Κοινοβούλιο», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα και μουσική και τραγούδια Χρήστου Νικολόπουλου, έργο που ακολουθεί κι αυτό ανάλογη πετυχημένη πορεία, αφού από τις πρώτες παραστάσεις του στην Αθήνα, Λειβαδιά, Λαμία, κλπ έχει άριστες κριτικές και μεγάλη απήχηση.

   Η προσεχής παράσταση στην Καρδίτσα είναι στα Ορφανά, 27-7-2011, Τετάρτη, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Παλαμά κ. Κώστα Πατσιαλή και του Προέδρου του χωριού κ. Χρήστο Μπατζιάνα.

   Οι συντελεστές: Σωτήρης Μπακαρός, Γιάννης Μπακαρός, Αυγή Παπαδημητρίου, Αποστόλης Χαλαβέτας, Βάιος Ρήτας, Σουμέλα Αρβανίτη, Δημήτρης Ρήτας, σκηνικά: Πιπίνα Μπατζιάκα-Ρήτα, κοστούμια: Μαρία Ρήτα ΕΧ-ΤΡΕ, χορηγός αφισών και προγραμμάτων: «Σχολή οδηγών» Απόστολος Δημ. Ρήτας.

  

  Σας παρακαλούμε να φιλοξενήσετε την είδηση. Ευχαριστούμε πολύ.

                Για το Π.Θ. Καρδίτσας Δημήτρης Ρήτας

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα θρησκευτικής εορτής της Πολιούχου Σοφάδων Αγίας Παρασκευής
Επόμενο άρθρο Πραγματοποιείται συνεδρίαση στις 27 Ιουλίου 2011 στο Δημοτικό Κατάστημα Σοφάδων