Ειδήσεις

Εντυπωσιακά έληξε η διδακτική περίοδος του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου


Με δύο πολύ όμορφες συναυλίες , μία στις 7/6 και μία στις 10/6 έγινε η τελετή λήξης των μαθημάτων του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου. Σπουδαστές και καθηγητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να παρουσιάσουν υπέροχα έργα τόσο κλασικά, όσο και σύγχρονα και παραδοσιακά στο κοινό του Μουζακίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε σόλο ερμηνείες καθώς και μουσικά σύνολα εγχόρδων που δημιουργούσαν μια μαγική ατμόσφαιρα.

Ευχάριστη ήταν και η συμμετοχή των μικρών μας φίλων που παρουσίασαν τα έργα τους ξεχωριστά αλλά όλοι μαζί στην παιδική χορωδία του Ωδείου.

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως έκανε και η παραδοσιακή ορχήστρα , όπου μαθητές και καθηγητές συνεργάστηκαν άψογα και ξεσήκωσαν το κοινό.

Τις μουσικές συναυλίες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Κωτσός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη, ο Δημ οτικός Σύμβουλος κ. Καλαμπαλίκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μουζακίου κ. Πούπης και το μέλος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Κωστόπουλος.

Τόσο ο Δήμαρχος Γιώργος Κωτσός όσο και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ Φανή Τσιρογιάννη στο χαιρετισμό τους, αφού ευχαρίστησαν τους μαθητές και τους γονείς , που παρά την οικονομική δυσπραγία συνεχίζουν τις σπουδές τους στο Δημοτικό Ωδείο, τόνισαν τη σπουδαιότητα που έχει για την περιοχή μας η ύπαρξη του ΔΩΜ όχι μόνο γιατί δίνει μια θετική διέξοδο για τους νέους, αλλά διότι με τις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει όλο το χρόνο , προάγει τον πολιτισμό. Για το λόγο αυτό υποσχέθηκαν ότι θα στηρίξουν το θεσμό αυτό με όλα τα μέσα που διαθέτουν.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του ΣΔΕ Καρδίτσας στους Δελφούς και στο Δίστομο
Επόμενο άρθρο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθήρου : Εκδρομή σε Ζαγοροχώρια και Κόνιτσα