Εντυπωσιακές συναυλίες από το Πολυφωνικό Ωδείο Καρδίτσας


Με εντυπωσιακές εκδηλώσεις και  μεγάλες συναυλίες το Πολυφωνικό Ωδείο υποδέχεται τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.  Καθηγητές και μαθητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παίζουν και τραγουδούν, ατομικά και σε σύνολα χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας και όχι μόνο.

Πριν λίγες μέρες οι καθηγητές του Ωδείου σε μια εκδήλωση που τείνει να καθιερωθεί πια, με τίτλο «Οι καθηγητές  … (ξανά)παίζει»,  παρουσίασαν ένα ξεχωριστό και υψηλού επιπέδου πρόγραμμα στο (κατάμεστο) ‘Αερόστατο’ .

Οι καθηγητές:  Κορίνα Νεστορίδου, Ελένη Γιαννοπούλου, Κατερίνα Ζάχου, Μαρίνα Κρανιά, Βασίλης Κολοβός, Ηλίας Παππάς, Χρήστος Διαμαντής, Εύα Φιλίππου, Γιάννης Γρηγορίου, Γιώργος Καραδήμος, Άκης Φυρφιρής, Πέτρος Μπουραζάς, Χάρμπα Ελευθερία,  Έλλη Παποπούλου,  Σκότης Δημήτρης, Χαντζόπουλος Δημήτρης, Μαρία Μυλωνά, Χριστίνα Γρηγορίου και Νίκη Διαμαντή είτε σε ντουέτα, είτε τρίο είτε σε μικρά σύνολα παρουσίασαν έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, διαφόρων εποχών καλύπτοντας όλο το φάσμα μουσικής δημιουργίας και όλα τα είδη μουσικής. Μια πολύ όμορφη βραδιά κυριολεκτικά γεμάτη από … μουσική !

Επίσης σύνολο από μικρούς μαθητές του Ωδείου παρευρέθησαν και έπαιξαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην εκδήλωση της Εξωτερικής Ορθόδοξης Ιεραποστολής στο Παυσίλυπο,  κατόπιν πρόσκλησης του πολύ δραστήριου προέδρου της κ. Δημητρίου Καλλιαντζή.

Τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα Παρασκευή 19/12 η Παιδική Χορωδία & Ορχήστρα του Ωδείου υπό τη Δ/νση του κ. Ηλία Παππά και Rock μπάντα υπό τη Δ/νση του κ. Χρήστου Διαμαντή που θα εμφανιστούν στην κεντρική σκηνή του «Μύλου των ξωτικών» στα Τρίκαλα στις 7:15 το απόγευμα.

Τέλος οι εκδηλώσεις κλείνουν με τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ωδείου στην αίθουσα του Παυσίλυπου την Κυριακή 21/12 & ώρα 7:30 μ.μ. όπου η Παιδική Χορωδία κ Ορχήστρα, το σύνολο εγχόρδων ( βιολιών ) της κας Έλλης Παποπούλου, σύνολο Πνευστών της κας Νίκης Διαμαντή και άλλα σύνολα θα παρουσιάσουν κάλαντα και εορταστικές μελωδίες από όλον τον κόσμο.

Προηγούμενο άρθρο Συζήτηση για την αποβολή σπουδαστών από τις εστίες του ΤΕΙ Θεσσαλίας ζήτησε στο Περ. Συμβούλιο ο Β. Μπούτας
Επόμενο άρθρο Τρίωρη στάση εργασίας από το Δασκάλους Καρδίτσας για το πρόβλημα στο 2ο Δημ. Σχολείο