Ειδήσεις

Εντυπωσιακός ο Νηρέας Καρδίτσας


Άκρως εμφατική και ψυχωμένη εμφάνιση έκανε η κολυμβητική ομάδα του ΝΗΡΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στους θερινούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Βόλο, το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου για τις προαγωνιστικές κατηγορίες 9-10-11 και 12 ετών, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Στους αγώνες που συμμετείχαν συνολικά 19 σύλλογοι από όλη τη Θεσσαλία και 560 περίπου κολυμβητές, ο σύλλογος κατέκτησε 12 μετάλλια (5 χρυσά, 5 ασημένια και 2 χάλκινα), αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά σε όλους την αξιόλογη δουλειά που γίνεται από τα πρώτα επίπεδα μέχρι την προαγωνιστική ομάδα. Κατέπληξε τον Θεσσαλικό κολυμβητικό κόσμο το σωματείο που στον τέταρτο χρόνο παρουσίας του έχει τόσες μεγάλες επιτυχίες και δεν μπορεί παρά να συζητιέται ευχάριστα από όλους τους εμπλεκόμενους. Δείχνει την αγάπη, το μεράκι την υπομονή αλλά και τις γνώσεις όλων αυτών που ασχολούνται στο σύλλογο, είτε σε διοικητικά θέματα είτε σε προπονητικά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο και χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. πρόσθιο στην κατηγορία αγόρια 10 ετών.

ΚΑΡΑΜΑΛΙΓΚΑΣ ΧΑΡΗΣ 11ος στα 50μ. ελεύθερο και 13ος στα 50μ. πρόσθιο στην κατηγορία αγόρια 10 ετών.

ΚΑΤΣΙΑΒΑΡΑ ΑΡΙΑΔΝΗ 10η στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο, ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο και 4η στα 100μ. πρόσθιο στην κατηγόρια κορίτσια 11 ετών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο και χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο στην κατηγορία κορίτσια 10 ετών.

ΜΑΚΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4η στα 100μ. ελεύθερο και 6η στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία κορίτσια 9 ετών.

ΜΠΑΝΤΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο και 8η στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία κορίτσια 9 ετών.

ΜΠΑΝΤΡΑΣ ΘΩΜΑΣ 7ος στα 50μ. πρόσθιο, 7ος στα 100μ. πρόσθιο και 17ος στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία αγόρια 11 ετών.

ΠΙΛΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών.

ΠΛΙΑΣΣΑ ΜΑΡΙΑ ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα και ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο στην κατηγορία κορίτσια 9 ετών.

ΠΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31η στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία κορίτσια 9 ετών.

ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ 9η στα 50μ. πρόσθιο και 12η στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία κορίτσια 11 ετών.

ΣΚΡΕΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ 7η στα 50μ. πρόσθιο και 10η στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία κορίτσια 9 ετών.

ΣΥΡΙΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 11η στα 50μ. πρόσθιο και 17η στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία κορίτσια 10 ετών.

ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 4ος στα 50μ. ύπτιο και 4ος στα 100μ. ύπτιο στην κατηγορία αγόρια 10 ετών.

ΟΜΑΔΙΚΑ-ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στη σκυταλοδρομία 4Χ50μ. ελεύθερο στην κατηγορία κορίτσια 9 ετών (ΜΠΑΝΤΡΑ-ΣΚΡΕΤΑ-ΜΑΚΡΗ-ΠΛΙΑΣΣΑ).

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στη σκυταλοδρομία 4Χ50μ. μικτή ομαδική στην κατηγορία κορίτσια 9 ετών (ΣΚΡΕΤΑ-ΜΠΑΝΤΡΑ-ΠΛΙΑΣΣΑ-ΜΑΚΡΗ).

 

Με τη λήξη των αγώνων των προαγωνιστικών κατηγοριών, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην κολυμβήτρια του Συλλόγου Κωνσταντού Ευαγγελία, όπου στην κατηγορία κορίτσια 11 ετών και σύμφωνα με τους επίσημους πίνακες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κατάφερε να τερματίσει με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο πανελλαδικά στο αγώνισμα 50μ. πρόσθιο και τον 14Ο στο αγώνισμα 100μ. πρόσθιο την φετινή χρονιά, γεγονός που την κάνει επίλεκτη της ΚΟΕ για την νέα χρονιά σύμφωνα με την προκήρυξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η νεαρή κολυμβήτριά  προέρχεται από τα σπάργανα του συλλόγου και μέσα σε τέσσερα χρόνια, πέρασε από την μικρή πισίνα , τις ακαδημίες, για να φτάσει στην προαγωνιστική ομάδα και να  καταφέρει με σκληρή  δουλειά, την άριστη καθοδήγηση των προπονητών της και τη στήριξη της οικογένειάς της, να αναρριχηθεί τόσο ψηλά σε πανελλήνιο επίπεδο. Το γεγονός αυτό κάνει χαρούμενο αλλά και πολύ περήφανο το σωματείο που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να έχει αθλητές, ΓΝΗΣΙΑ ΝΗΡΕΑΚΙΑ ,στην πρώτη εξάδα πανελληνίως, τονίζοντας ακόμη μια φορά πως οι επιτυχίες και οι διακρίσεις προέρχονται από την επιτυχία ενός συλλόγου να λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαίτερη έμφαση θα πρέπει να δοθεί και στους προπονητές του συλλόγου που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για αυτές τις επιτυχίες.

Από την μικρή πισίνα λοιπόν όπου γίνεται η πρώτη εκτίμηση για τα μικρά ταλεντάκια από τουςι ΚΟΥΤΣΩΝΗ ΝΑΤΑΣΑ, ΜΩΡΑΙΤΗ ΒΑΝΕΣΑ, ΑΥΓΕΡΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ, ΠΟΖΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΒΛΑΧΟ ΝΙΚΟ, δίνοντας καθημερινά όλη τους την αγάπη, τις γνώσεις και το μεράκι τους για τα παιδιά και το άθλημα της κολύμβησης, για να μεταλαμπαδευτούν στην μεγάλη πισίνα και να μυηθούν στις πρώτες τεχνικές και μυστικά του νερού από τους ΚΟΥΤΣΩΝΗ ΒΑΣΩ, ΜΑΛΛΙΑΡΟ ΘΩΜΑ, για να καταλήξουν στην αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα και στον  ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΩΣΤΑ, όπου με τις γνώσεις του και την εμπειρία του απογειώνει κολυμβητικά τα Νηρεάκια οδηγώντας τα με σταθερό στόχο την κορυφή και τα ρεκορ.

Τέλος ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνει και τον αγώνα που κάνουν οι ίδιοι καθημερινά για τα παιδιά τους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο 5 χρόνια λειτουργίας του γραφείου Δανειοληπτών Καρδίτσας