Εξαιρετική η ερμηνεία της Μαριέττας Θεοτικού


Εξαιρετική ήταν η ερμηνεία της Ελληνίδας πιανίστριας Μαριέττας Θεοτικού στα πλαίσια του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας η εκδήλωση του οποίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Ευθυμιάδη.

Η όμορφη Γιαννιώτισσα πιανίστρια ξεχώρισε σε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα σε δικές της συνθέσεις, που διέθεταν ένα προσωπικό μουσικό ύφος. Η Μαριέττα Θεοτικού ερμήνευσε τον κύκλο τραγουδιών με τον τίτλο «Άλλοι Δρόμοι». Στη μουσική της διακρίνεις έντονα στοιχεία ελληνικής μουσικής παντρεμένα με κλασσικά ακούσματα της πιανιστικής φιλολογίας, την οποίαν η ίδια έδειξε ότι την κατέχει απόλυτα. Δεξιοτέχνης, με άριστη τεχνική κατάρτιση ερμήνευσε τον κύκλο τραγουδιών με πάθος και συναίσθημα. Μετά από τρία (3) ρεσιτάλ πιάνου κλασσικής μουσικής στο 33ο Διεθνές Φεστιβάλ τον Ιούλιο (Eloisa Cascio,Vladimir Milosevic, Fernada Damiano ) ήταν πραγματικά μια διαφορετική μουσική πρόταση με ένα προσωπικό μουσικό ύφος και ήθος. Η Μαριέττα Θεοτικού έδειξε ότι θέλει να πάει μπροστά και έχει τις ικανότητες και ως συνθέτης και ως πιανίστρια.

Η πιανίστρια και συνθέτρια Μαριέττα Θεοτικού έχει ήδη κερδίσει την προσοχή του μουσικόφιλου και όχι μόνο κοινού. Με το ρεσιτάλ της στην πόλη της Καρδίτσας, όπου για πρώτη φορά εμφανίστηκε, κατάφερε να κερδίσει το θαυμασμό τόσο για τον τρόπο με τον οποίο ερμήνευσε το πρόγραμμά της όσο και για το τόλμημα να μην ακολουθεί την πεπατημένη αναζητώντας Νέους και ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Η Μαριέττα Θεοτικού μέσα από τις συνθέσεις της προσπαθεί να ενώσει την ελληνικότητα με τις πλέον πρόσφατες μουσικές κατακτήσεις της ευρωπαϊκής μουσικής.

Η Ελληνίδα πιανίστρια αποθεώθηκε από το κοινό το οποίο την καταχειροκρότησε και την κάλεσε επανειλημμένα στη σκηνή.

Προηγούμενο άρθρο Αιτήσεις στο Κέντρο Ορίζοντες
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ