Ειδήσεις

Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους 560.000 ευρώ για την κατασκευή ταρτάν στο γήπεδο Σοφάδων


Ικανοποιήθηκε το αίτημα του Δήμου Σοφάδων για την κατασκευή ταρτάν στο γήπεδο της πόλης, μετά από παρέμβαση του Καρδιτσιώτη Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης υπέγραψε τη χρηματοδότηση του έργου «Κατασκευή ταρτάν στο Δημοτικό Γήπεδο Σοφάδων», προϋπολογισμού 560.000 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, σε ένα ζήτημα που επιλύεται μετά από συνεννόηση των δυο Υπουργών, από την αρχή του έτους.

Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν στην επίστρωση της επιφάνειας του στίβου 6 διαδρομών με συνθετικό τάπητα (ταρτάν), ενώ θα έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης.

Η κύρια ευθεία του στίβου θα επεκταθεί πέραν των ημικυκλίων, ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή των αγωνισμάτων δρόμου των 100μ. και των 110 μ. μετ’ εμποδίων.

Ακόμη, θα κατασκευαστούν δυο σκάματα εις μήκος και εις τριπλούν με τις αντίστοιχες βαλβίδες άλματος.

Σε δήλωσή του ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας ανέφερε:

«Ευχαριστώ προσωπικά τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος με την απόφαση χρηματοδότησης του έργου, συμβάλλει στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης των Σοφάδων.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, που θα βοηθήσει τη νεολαία της περιοχής να έρθει πιο κοντά στον αθλητισμό και δη στο στίβο».

 

Προηγούμενο άρθρο Νέο αστικό λεωφορείο για τις μετακινήσεις μαθητών ΡΟΜΑ
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα της ΕΟΑΣΚ για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις