Εξετάσεις απόκτησης πτυχίου ραδιοερασιτέχνη


Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012, στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, οι πρώτες εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη, με ηλεκτρονικό τρόπο με την χρήση εγκατεστημένου ηλεκτρονικού συστήματος εξετάσεων Ραδιοερασιτεχνών, όπως προβλέπεται από την Υπουργική Απόφαση 38200/1136/11-8-2011 (ΦΕΚ Β.1969/2011), ενώπιον της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής που αποτελούνταν από την κ. Γεωργία Κουβέλη ως Πρόεδρο και τους κ.κ. Κόγια Νικόλαο και Δημοσθένη Στυλόπουλο ως μέλη. Στις εξετάσεις συμμετείχαν συνολικά 20 άτομα εκ των οποίων οι 18 από το Ν. Καρδίτσας και 2 από τους όμορους Νομούς Λάρισας και Μαγνησίας.
Το αποτέλεσμα των εξετάσεων ήταν 19 επιτυχόντες και 1 αποτυχών.
Από τους συμμετέχοντες οι 14 είναι μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας και έχουν παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά μαθήματα του συλλόγου για νέους ραδιοερασιτέχνες που διεξάγονταν από τον περασμένο Μάιο στα γραφεία του συλλόγου και είναι και οι 14 στους επιτυχόντες των εξετάσεων.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας ευχαριστεί την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Καρδίτσας και ιδιαίτερα την Εξεταστική Επιτροπή για την άρτια και άριστη διοργάνωση και διεξαγωγή των εξετάσεων και εύχεται συγχαρητήρια στους νέους ραδιοερασιτέχνες και καλή πορεία στον όμορφο κόσμου του ραδιοερασιτεχνισμού.

 

Προηγούμενο άρθρο 9ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στη Νυρεμβέργη Γερμανίας - Αφιερωμένο στους ξένους Ακαδημαϊκούς ερευνητές της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Κλειστές οι ΔΟΥ Δευτέρα και Τρίτη