Εξετάσεις EDEXCEL – PALSO πραγματοποιήθηκαν στο 1ο ΕΠΑ.Λ Καρδίτσας


 Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις «EDEXCEL & PALSO» της Ένωσης Ιδιόκτητων Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Καρδίτσας, που διενεργήθηκαν στο 1ο  ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας, στις 21 και 22 Μαΐου 2011.

 Συμμετείχαν 706 υποψήφιοι στο PALSO και 956 στο EDEXCEL. Συγκριτικά με πέρυσι είχαμε  μείωση των υποψηφίων 25,2% στο PALSO και 16,4% στο EDEXCEL.

Η διεξαγωγή των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Η προσέλευση των εξεταζομένων και η είσοδός τους στις αίθουσες έγινε με τάξη και χωρίς καθυστέρηση. Οι τομεάρχες και οι επιτηρητές ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους και στις υποχρεώσεις τους. Τα θέματα δόθηκαν κανονικά σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα των εξετάσεων, χωρίς καμία καθυστέρηση. Η διεξαγωγή των εξετάσεων ήταν άψογη. Αυτό οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στη σωστή μεθόδευση και οργάνωση, από όλους τους συντελεστές, που συμμετείχαν σε αυτές. 

Η διεύθυνση του  1ου  ΕΠΑ.Λ Καρδίτσας ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία, για τη συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση των εξετάσεων, και εύχεται στους εξετασθέντες καλή επιτυχία.

Προηγούμενο άρθρο Πρωτοβουλία Κ. Αγοραστού για τη στέγαση υπηρεσιών των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης σε δημόσια κτίρια
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Τη χρηματοδότηση του επαρχιακού δρόμου Νεράιδας Καρδίτσας και Μαυρομάτας Ευρυτανίας»