Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών από οχήματα και καταστήματα


Συνελήφθησαν στις 23-10-2018 το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο 32χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, στις 22-10-2018 το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, οι δύο συνεργοί, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, αφαίρεσαν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ωστόσο εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκαν.

Όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από (12-10-2018) έως σήμερα (23-10-2018) το πρωί στην Καρδίτσα, οι δύο 32χρονοι διέρρηξαν τέσσερα (4) σταθμευμένα αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά διάφορα έγγραφα και μία συσκευή GPS.

Επιπλέον, πρόεκυψε ότι ο ένας από τους δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από (14-10-2018) έως σήμερα στην Καρδίτσα, διέρρηξε τέσσερα καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά χρηματικό ποσό, είδη ρουχισμού και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ενός 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της κλοπής, μία ζυγαριά και τρία διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Κώστας Τσιάρας: Να δοθεί στη Βουλή η επιστολή παραίτησης του τέως Υπουργού Εξωτερικών