Ειδήσεις

Εορτοαγορά Κατηχητικών της Καρδίτσας


Τα κατηχητικά των Ενοριών της πόλης της Καρδίτσας, με την στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων  πραγματοποίησαν το Σάββατο 15  Δεκεμβρίου 2018 φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εορτοαγορά στην δημοτική αγορά της Καρδίτσας.

Μια χαρούμενη γιορτή πλημμυρισμένη από αυθεντική αγάπη από τα παιδιά των κατηχητικών μας που έκαναν πράξη αυτό που έμαθαν στα κατηχητικά τους πως μετά το ρήμα Αγαπώ, το Βοηθώ είναι το πιο ωραίο ρήμα στον κόσμο!! Έτσι κατασκεύασαν για 3η χρονιά με την βοήθεια των κατηχητών και των γονιών τους, μια πλούσια ποικιλία εντυπωσιακών προϊόντων που ενθουσίασαν όλους όσοι παραβρέθηκαν.

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να βοηθήσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών και έστειλαν όλοι μαζί το μήνυμα ότι αξίες όπως η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός προς τους συνανθρώπους μας δεν έχουν χαθεί. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, τα κατηχητικά θα ενισχύσουν τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως μας το Γηροκομείο και το σπίτι της αγάπης στην Καρδίτσα.

Το εορταστικό κλίμα της επικείμενης εκδήλωσης λάμπρυνε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος όπου χάρισε πλούσιες τις ευλογίες του σε όλα τα παιδάκια, στους κατηχητές  και στους γονείς των παιδιών. Ευχαρίστησε θερμά τον υπεύθυνο του γραφείου νεότητος π. Παναγιώτη Καλλιώρα καθώς και τα μέλη του γραφείου νεότητος για την πολύ όμορφη φιλανθρωπική εορτοαγορά που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία με την βοήθεια των κατηχητικών της πόλης της Καρδίτσας. Ευχαρίστησε θερμά και όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν την φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια των κατηχητικών. Και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα,  καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη. Μικροί και μεγάλοι χάρηκαν την παρουσία του Μητροπολίτη μας και έσπευσαν να πάρουν με πολύ χαρά και ενθουσιασμό, την ευλογία του και να συνομιλήσουν μαζί του.

Η  παιδική χορωδία των κατηχητικών υπό την διεύθυνση του καθηγητή μουσικής κ. Άγγελου Παλαπέλα,  τραγούδησε πολύ μελωδικά,  Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και  έψαλλε επίκαιρους ύμνους χαρίζοντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην εκδήλωση.

Στην εορτοαγορά παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος καθώς και η κα Ελένη Αντωνίου πρόεδρος του Θεοδωρίδιου Ιδρύματος Καρδίτσας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Με τα τρακτέρ στον Ε65 οι αγρότες του Νομού
Επόμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Με επιτυχία το workshop για τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα