Ειδήσεις

Επίδειξη τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής


Το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 8.00μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας επίδειξη των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής του Αθλητικού Συλλόγου “Amarilis”.

Η παρουσία του κόσμου ήταν έντονη απο νωρίς, με τις μικρές αθλήτριες να έχουν κατακλύσει το παρκέ του γυμναστηρίου και να κερδίζουν επιφωνήματα θαυμασμού και χειροκροτήματα για την ομορφιά και την χάρη τους, απο το πρώτο ζέσταμα. Όταν πια το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε η μουσική έδωσε το ρυθμό στις μικρές αθλήτριες για να ξεδιπλώσουν όλες τις δεξιότητες τους, μπροστά στα μάτια των αγαπημένων τους. Το γήπεδο πλεον ήταν πραγματικά γεμάτο απο πλήθος κόσμου που χειροκροτούσε καθέ ένα απο τα 17 προγράμματα που προετοίμασαν τα κορίτσια ολόκληρη την χρονιά. Εκεί πανέμορφες μέσα στις εντυπωσιακές τους στολές εμφανίστηκαν όλες οι αθλήτριες, απο τις 3χρονες που «έκλεψαν» με το νάζι τους όλο το χειροκρότημα, μέχρι της μεγάλες αθλήτριες που εντυπωσίασαν με τον συντονισμό και το υψηλό επίπεδο δυσκολίας των ασκήσεων που εκτέλεσαν.

Έτσι  πέρασαν σχεδόν δυο ώρες  χωρίς κανείς να αντιληφθεί οτι το συρτάκη του ζορμπά που ακούστηκε απο τα ηχεία ήταν το τελευταίο πρόγραμμα, μιας  πραγματικά εντυπωσιακής εκδήλωσης. Όλοι οι γονείς και φίλοι συνόδευσαν με παλαμάκια τις αθλήτριες στην τελευταία τους αυτή παρουσίαση που έκλεισε μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, αφήνοντας  την αίσθηση σε όλους τους παρευρισκόμενους οτι κάτι όμορφο κοντεύει να τελειώσει μα και κάτι πολύ ελπιδοφόρο, έντονο και δυναμικό μόλις τώρα ξεκινά. Αυτό δεν είναι άλλο απο την επόμενη χρονιά παρουσίας του αθλητικού συλλόγου «AMARILIS» στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, μιας χρονιάς που υπόσχεται ποιοτική και σοβαρή δουλειά σε όλα τα τμήματα και γιατι όχι την πρώτη αγωνιστική ομάδα του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία καθόλη την χρονιά που πέρασε και εύχεται στις μικρές αθλήτριες υγεία,  πολλά μπάνια και ξεκούραση το καλοκαίρι, για να είναι γεμάτες όρεξη για δουλειά το Σεμπτέμβρη. Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή Κώστα Αγοραστού στην Υπουργό Τουρισμού
Επόμενο άρθρο Άλμα Ζωής για την ΙΡΑ Καρδίτσας