Ειδήσεις

Επίσκεψη Μελέτης στα πλαίσια του έργου Innogrow στην Θεσσαλία


 Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ως επικεφαλής εταίρος στο χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο INNOGROW ολοκλήρωσε με την συμμετοχή  του εταιρικού  σχήματος στις 4 και 5 Σεπτέμβρη, με μεγάλη επιτυχία την δεύτερη επίσκεψη μελέτης στα πλαίσια του έργου. Το INNOGROW δίνει σε εννέα 9 οργανισμούς από 8 χώρες της Ε.Ε. που συμμετέχουν στην παραγωγή πολιτικής, την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες, προκειμένου να βελτιστοποιήσουν τις πολιτικές εκείνες που προωθούν την υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρησιακών υποδειγμάτων από τις επιχειρήσεις και τους συνεταιρισμούς της οικονομίας της υπαίθρου. Η δεύτερη επίσκεψη μελέτης ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση συγκεκριμένων Θεσσαλικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών,  που κατάφεραν να επενδύσουν με επιτυχία σε νέες τεχνολογίες με τη βοήθεια των πολιτικών της Περιφέρειας.

Με την καθοδήγηση της Περιφέρειας μέσω του εκπροσώπου της  για τα ευρωπαϊκά προγράμματα, οι εταίροι του INNOGROW μπόρεσαν να αντλήσουν πληροφορίες από πρώτο χέρι για επιτυχημένες περιπτώσεις υιοθέτησης καινοτομιών από επιχειρήσεις της υπαίθρου.

Τέλος, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας τόσο για την άψογη και ζεστή υποδοχή και φιλοξενία, όσο και για την εμπεριστατωμένη, πλήρη, λεπτομερή και άκρως κατατοπιστική  ξενάγηση στους χώρους και τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων που επισκεφθήκαμε.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ικανοποίηση για την ένταξη του έργου της ΔΕΥΑΚ στο Φιλόδημο
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη των περιφερειακών αρχών για τον ιό του Δυτικού Νείλου