Επίσκεψη Μ. Θεοχάρη στο Σύλλογο Πολυτέκνων Καρδίτσας


 

Το Σύλλογο Πολυτέκνων επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής του νομού κα. Μαρία Θεοχάρη και συνομίλησε με την Πρόεδρο του Συλλόγου κα. Σούφλα Ουρανία για θέματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες της Καρδίτσας.

 

Ο πρόεδρος περίγραψε στην βουλευτή τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι γονείς, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε την κα. Θεοχάρη για τις προσπάθειες που καταβάλλει όλο αυτό το χρονικό διάστημα προκειμένου να αναδειχτούν τα ζητήματα αυτά και επεσήμανε τις ενέργειες της υποψήφιας βουλευτού για την συνέχιση απονομής των επιδομάτων που τόσο χρειάζονται οι πολύτεκνες οικογένειες για να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν.

 

«Είναι καθήκον του κράτος να μεριμνά για όλες τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες», δήλωσε η Μ. Θεοχάρη, «πολύ περισσότερο, δε, για τις οικογένειες που συμβάλλουν τόσο ουσιαστικά στη δημογραφική ανάκαμψη της χώρας, που δίνουν το παράδειγμα σε όλους τους Έλληνες πολίτες, κάνοντας τόσες θυσίες και ενισχύοντας έμπρακτα τον θεσμό της οικογένειας. Ειδικά στις μέρες μας, που ζητούμενο είναι η κοινωνική συνοχή, η συμβολή των πολύτεκνων οικογενειών στον κοινωνικό ιστό της Καρδίτσας αλλά και της χώρας γενικότερα είναι ανεκτίμητη. Οφείλουμε, λοιπόν, περισσότερο από ποτέ, να στηρίξουμε τους πολύτεκνους με όλες μας τις δυνάμεις».

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζει τις προβολές η κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας στο Παυσίλυπο
Επόμενο άρθρο Πως θα "ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ" τους Υποψηφίους στις εκλογές