Επίσκεψη στα σώματα ασφαλείας του Νομού και στο Νοσοκομείο Καρδίτσας


Επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Σώμα Καρδίτσας πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας κ. Ευγενίδης Παρασκευάς με τον πρόεδρο της νομαρχιακής επιτροπής Καρδίτσας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Σχορετσανίτη και το γραμματέα του συνδέσμου κ. Δουκάκη. Συναντήθηκαν με το διοικητή κ. Σακελλαρόπουλο Δημήτριο, αλλά και με τους εν υπηρεσία πυροσβέστες στους οποίους εξέθεσαν τις θέσεις του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας για την έξοδο της πατρίδας από την οικονομική και ηθική κρίση.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα Καρδίτσας όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αγγελή Δημήτριο. «Σώμα από το σώμα μας» χαρακτήρισε την αστυνομία ο κ. Ευγενίδης και τόνισε την πάγια θέση του συνδέσμου για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των ελλήνων πολιτών. Επίσης πραγματοποιήθηκε εκτατεμένη συνομιλία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας κ. Μαυρογιώργο Σωκράτη όπου εκτέθηκαν τόσο οι θέσεις του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας όσο και τα πρόβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι του νομού μας.

Ακολούθως το προεδρίο με τον υποψήφιο βουλευτή κ. Ευγενίδη συναντήθηκαν και με την Αστυνομικό διευθυντή και Διοικητή της σχολής αστυφυλάκων κα. Αντωνίου. Στην γόνιμη συνομιλία που πραγματοποιήθηκε ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη σχολή αστυνομίας και το ρόλο των νέων αστυνομικών σε ένα κλιμακούμενο εγκληματικά κοινωνικό περιβάλλον.

Τέλος οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας συναντήθηκαν με το Διοικητή του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Μακρή Λάζαρο. Ο κ. Διοικητής ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της πόλης μας και παράλληλα εξείρε το ήθος των εργαζομένων. Ο κ. Ευγενίδης τόνισε την ανάγκη να κρατηθεί ψηλά η παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών των ελληνικών νοσοκομείων, καθώς καθορίζει το βιοτικό επίπεδο της κοινωνίας μας. Το προεδρίο δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Αδάμο Κωνσταντίνο και το Γενικό Γραμματέα κ. Σδόγκο. Συζητήθηκαν οι θέσεις του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας σε φλέγοντα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και παρελείφθει υπόμνημα με αιτήματα των εργαζομένων.

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη της Υποψήφιας Βουλευτή Καρδίτσας με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» στο ΙΚΑ και τον ΕΟΠΥΥ - Δίπλα στους ασφαλισμένους και στα προβλήματά τους η Σάσσα Ραχωβίτσα
Επόμενο άρθρο Συνεχίζει τις προβολές η κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας στο Παυσίλυπο