Ειδήσεις

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Νούσιο από τον Δήμαρχο Μουζακίου


Το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Στη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Νούσιος καλωσόρισε τον κ. Στάθη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο Τ.Κ. Μαγουλίτσας κ. Κωνσταντίνο Σπανό, τον Δημοτικό Σύμβουλο Μουζακίου κ. Γεώργιο Παπακώστα και κατοίκους της κοινότητας Μαγουλίτσας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, έγινε αναφορά σε μια σειρά από ζητήματα που η υλοποίησή τους απαιτεί τη συνεργασία της Π.Ε. Καρδίτσας με το Δήμο Μουζακίου και υπήρξε η κοινή άποψη των δύο πλευρών για την ανάγκη μιας ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος του τόπου και των κατοίκων του.

Ο κ. Νούσιος άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου, αναφέρθηκε στην πορεία και τις προοπτικές όλων των μεγάλων έργων του Δήμου και επισήμανε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται αρωγός στο σχεδιασμό της νέας Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να γίνουν οι αντίστοιχες υλοποιήσεις και να διασφαλιστεί η νέα πορεία σύνθεσης όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου για την ανάδειξη όλων των πτυχών ανάπτυξής του.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας επισήμανε:

«Όπως έχουμε επισημάνει ως νέα διοίκηση της Π.Ε. Καρδίτσας, ο στόχος μας είναι η γόνιμη και παραγωγική συνεργασία με τους δήμους. Στην πρώτη μας, επίσημη συνάντηση, με τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη, συζητήσαμε αρκετά και σοβαρά θέματα.

Είναι βέβαιο πως ο κ. Στάθης συνεχίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεγάλο έργο που έχει επιτελέσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, της οποίας εξάλλου ήταν μέλος και με την εργατικότητα και υπευθυνότητά του, συμβάλει προς την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής του Μουζακίου.

Θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, όπως και με όλους τους δημάρχους της Περιφερειακής μας Ενότητας, για να επιτύχουμε, πρωτίστως, την άμεση λύση των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες αλλά και για να προχωρούμε με γρήγορους ρυθμούς σε έργα που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

Προηγούμενο άρθρο Στον Παλαμά φοιτητές του Γεωπονικού Παν/μιου Αθηνών
Επόμενο άρθρο Οι θέσεις της Ανεξάρτητης Προοδευτικής Συμμαχίας Πολιτών Καρδίτσας στο Δ.Σ.