Ειδήσεις

Επίσκεψη της Χρ. Κατσαβριά στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, με την ιδιότητα του  μέλους της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος την Τετάρτη 18 Μαΐου, στο πλαίσιο του Εθνικού και Κοινωνικού διαλόγου για την Παιδεία.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης κ. Φίλιππο Τσιμπόγλου, ο οποίος της εξέθεσε τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Εθνική Βιβλιοθήκη, τις δυνατότητες ανάπτυξης των υπηρεσιών της και τους στόχους που έχει θέσει προς αυτή την κατεύθυνση. Η κ.  Κατσαβριά έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Εθνικής Βιβλιοθήκης καθώς  και για τις προοπτικές διασύνδεσής της με το σύνολο των βιβλιοθηκών της χώρας.

Τέλος, η κ. Κατσαβριά υποσχέθηκε ότι θα παρακολουθεί από κοντά το έργο της Βιβλιοθήκης και δεσμεύθηκε να προωθήσει μια σειρά επαφών στα πλαίσια του Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου προκειμένου να συνεισφέρει στην αναβάθμιση του έργου της Βιβλιοθήκης.

Προηγούμενο άρθρο Ανοιχτή επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας προς Βουλευτές
Επόμενο άρθρο Εξελίξεις για την Οζώδη Δερματίτιδα των Βοοειδών στη χώρα μας