Ειδήσεις

Επίσκεψη του ΣΕΑΝ στον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Καραγιάννη


Το Διοικητικό Συμβούλιο  του ΣΕΑΝ Καρδίτσας επισκέφθηκε τον κ Καραγιάννη Νικόλαο    Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Κοινωνικής  Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη,  στα πλαίσια της επικοινωνίας που έχει αναπτύξει ο σύνδεσμος με όλους τους φορείς.
Παρουσίασαν τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και τόνισαν την πίστη τους στην αξία του εφεδρικού πνεύματος και της νεαράς εφεδρείας του στρατεύματος. Αναφέρθηκαν σε επισκέψεις στρατιωτικών μονάδων με σκοπό την ενημέρωση των μελών του συνδέσμου  για τα νέα οπλικά συστήματα και τις νέες μεθόδους διοίκησης.

Ζήτησαν τη συμπαράσταση   του περιφερειάρχη    και την αγαστή συνεργασία μαζί του.

Ο κ. Καραγιάννης ως  έφεδρος αξιωματικός γνωρίζει πολύ καλά την αποστολή των εφεδρικών δυνάμεων και όλα τα θέματα τα σχετικά με τους ΣΕΑΝ της χώρας, αφού  άκουσε με προσοχή όλες τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου  τόνισε ότι θα στηρίξει το έργο του συνδέσμου . Ζήτησε δε, τη συνέχιση της αμοιβαίας συνεργασίας για το καλό της Πατρίδας.

Η επίσκεψη αυτή άφησε άριστες εντυπώσεις σ’ όλα τα μέλη για την καλοσύνη του Αντιπεριφερειάρχη , τη βαθειά γνώση των θεμάτων και την αγάπη για την Πατρίδα.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του ΣΔΕ Καρδίτσας στη Δημοτική Πινακοθήκη
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας