Ειδήσεις

Επίσχεση εργασίας με τον ΕΟΠΠΥ ξεκινούν οι μικροβιολόγοι του Νομού


Καρδιτσιώτισσες, Καρδιστιώτες, Είμαστε οι Μικροβιολόγοι του Νομού μας. Μας ξέρετε έναν – έναν και μία – μία προσωπικά.

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να αρχίσουμε ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με τον ΕΟΠΠΥ από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και ΕΠ ΄ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Μεταξύ άλλων : τα χρωστούμενα από το 2010. Μόνο για το 2015 ο ΕΟΠΠΥ μας χρωστάει από τους δώδεκα μήνες τους πέντε !!!

Μετά τα ληστρικά REBATE και CLAWBACK, ήρθε και το πετσόκομμα κατά 50% περίπου των τιμών των εξετάσεων, αυτών που είχαν απομείνει από τα πετσοκόμματα των προηγούμενων ετών, αναγκάζοντάς μας να κλείσουμε τα εργαστήριά μας θέλοντας και μη. Είμαστε ο κλάδος της υγείας που απαξιώθηκε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

Ζητάμε την κατανόησή σας και τη στήριξή σας, και σας λέμε πρόσωπο με πρόσωπο : Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όπως πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης στον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας συμπαρίσταται στους εργαστηριακούς ιατρούς και στηρίζει την από 19-2-2016 και επ ΄ αόριστον επίσχεση εκτέλεσης παραπεμπτικών του ΕΟΠΠ, που αποφάσισαν και προκήρυξαν μικροβιολόγοι της πόλης της Καρδίτσας, εξαιτίας της μη εξόφλησης ληξιπρόθεσμών οφειλών του ΕΟΠΠΥ προς τους ιατρούς ήδη από το 2010 και της νέας υποκοστολόγησης των εργαστηριακών εξετάσεων.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Επιτροπή Μπλόκων με αφορμή δημοσιεύματα για νέες προτάσεις της κυβέρνησης
Επόμενο άρθρο Επιτροπή Ειρήνης : Καταγγέλουμε τη δολοφονία 6 παιδιών από τους Ισραηλινούς