Ειδήσεις

Επί τάπητος η ανάληψη Πανελλήνιας Αθλητικής Διοργάνωσης Βόλεϊ στην Καρδίτσα


Με μέλη της διοίκησης της Ε.Ο.ΠΕ. είχε την ευκαιρία να συναντήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα συμμετείχαν από πλευράς Ομοσπονδίας ο πρόεδρος κ. Γιώργος Καραμπέτσος, ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Καβαλλιεράκης, ο Διευθυντής κ. Περικλής Μπακοδήμος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Χρήστος Βογιατζής και οι προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων των Εθνικών Ομάδων κ.κ. Γεώργιος Μπακοδήμος και Παναγιώτης Λακασάς.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η συνέχιση της συνεργασίας των δύο φορέων, σε δύο κύριους άξονες: Ο πρώτος είναι η υποστήριξη των δράσεων της Ομοσπονδίας σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, μεγάλων διοργανώσεων, αλλά και σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, και ο δεύτερος η φιλοξενία σε υποδομές στην Καρδίτσα για την ανάπτυξη των αθλημάτων της Πετοσφαίρισης.

Ο κ. Νούσιος μετέφερε την θετική διάθεση του ιδίου και της Περιφέρειας για την συνέχιση και περαιτέρω ευδοκίμηση της συνεργασίας, και δεσμεύτηκε να μεταφέρει στους συνεργάτες του τη βούληση για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων που θα προτείνει η Ε.Ο.ΠΕ. στο πλαίσιο της υπάρχουσας συμφωνίας των δύο φορέων.

Τόνισε δε, ότι η παράδοση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Καρδίτσα, ενός υπερσύγχρονου αθλητικού χώρου με διεθνείς προδιαγραφές ανοίγει το δρόμο φιλοξενίας σημαντικών διοργανώσεων στην πόλη, οι οποίες θα προσελκύσουν το πανελλήνιο ενδιαφέρον και θα προσδώσουν άμεσα οφέλη σε όλα επίπεδα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε την ανάληψη ενός Final Four (λ.χ. κυπέλλου Ελλάδος) και τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής ομάδας στην Καρδίτσα, εισπράττοντας τη θετική ανταπόκριση των μελών της Ομοσπονδίας.

Από την πλευρά της η ΕΟΠΕ και προσωπικά ο κ. Καραμπέτσος εξέφρασε τη μεγάλη του ευχαρίστηση και ικανοποίηση για τις εντυπωσιακές παροχές του νέου κλειστού γυμναστηρίου και έκανε ιδιαίτερη μνεία στις σημαντικές διοργανώσεις βόλεϊ που φιλοξένησε με επιτυχία ο νομός Καρδίτσας (Final Four Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, Νεανίδων, Εφήβων, φιλοξενία προετοιμασίας Εθνικών ομάδων κ.α.), εξαίροντας την προσπάθεια και πρωτοβουλία των τοπικών φορέων προς την ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή.

Ως κοινή διαπίστωση προέκυψε ότι με σχεδιασμό, στρατηγική και συνεργασία, η Καρδίτσα είναι σε θέση να αναλάβει και να βγάλει εις πέρας ακόμη πιο σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις με τη συνδρομή της Περιφέρειας και της Ομοσπονδίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διημερίδα Παν/μιου Θεσσαλίας: Αναλώσιμα Σώματα
Επόμενο άρθρο Σε ονοματοδοσία οδών της πόλης θα προχωρήσει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας