Επιβεβαιώνεται η απαξίωση του Ε.Σ.Υ. Από την απάντηση της Δ/ντριας της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ.Χριστίνας Μπάρκα-Μηλαρα


 Την Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ.Χριστίνα Μπάρκα-Μηλαρά, τη διαψεύδει το αριθμ. 14398/9-8-2011 έγγραφό μας, που αποστείλαμε προς το Διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας και το Δ/τη της 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, καθώς επίσης και στους βουλευτές του Νομού Καρδίτσας.

Και η άγνοιά της περί της ύπαρξης σχετικού εγγράφου, δικαιολογείται βεβαίως από το γεγονός  ότι δεν ήταν η ίδια αποδέκτης.

  

Βεβαίως οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε ότι περιγράφει με περισσή γλαφυρότητα την τραγική και θλιβερή κατάσταση που έχει περιέλθει το Εθνικό σύστημα Υγείας με τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό.

Εκείνο για το οποίο δεν μας απαντά / δεν παίρνει θέση, είναι πως θα μεταφερθεί ένα επείγον περιστατικό παιδιατρικό ή μη από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου προς το Γ.Ν. Καρδίτσας τη στιγμή που έχουν αποσπαστεί οι τρεις από τους τέσσερις οδηγούς του Κέντρου Υγείας Μουζακίου στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Εν τέλει της απευθύνουμε το ερώτημα: Συμφωνεί με όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της υγείας, με την απαξίωση των περιφερειακών Κέντρων Υγείας, που έχει ως αποτέλεσμα την εμπέδωση αισθήματος ανασφάλειας στους κατοίκους της περιφέρειάς μας και δη των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας?

Εν πάση περιπτώση όμως την ευχαριστούμε που μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει αυτή αντί του Δ/τή του Γ.Ν. Καρδίτσας και του Δ/τη της 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, στους οποίους απευθυνόταν το έγγραφό μας.

                                                          Με τιμή

                                                Σωκράτης Κωνσταντάκος

                                                            Αντιδήμαρχος Μουζακίου

         

Προηγούμενο άρθρο ΒΡΑΧΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΜΒΑΚΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
Επόμενο άρθρο Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τα κυριότερα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας μεταξύ Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Ντίνου Ρόβλια και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού