Επιλογή υποψηφίων για τις υποτροφίες Αλλαμανή


Συνεδρίασε στις 04-12-2014 στα γραφεία του «Ιδρύματος Γεωργίου Αx.Αλλαμανή» το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού, το οποίο εκτός των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης απεφάσισε και συνέταξε προς τον σκοπό αυτό σχετική πράξη για την αξιολόγηση και την τελική επιλογή των υποψηφίων στους οποίους το Ίδρυμα θα χορηγήσει τις δύο  (2) υποτροφίες για το Ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

Η πράξη αυτή τοιχοκολλήθηκε στα γραφεία του Ιδρύματος και στα Δημοτικά καταστήματα Καρδίτσας-Σοφάδων-Παλαμά και Μουζακίου στις 09-12-2014, με πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο για υποβολή ένστασης εντός 10-ημέρου από την ημερομηνία ανάρτησης.

Μετά  την παρέλευση του 10-ημέρου, η πράξη μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και στοιχεία καθώς και τις τυχόν ενστάσεις των ενδιαφερομένων υποψηφίων θα υποβληθεί  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας  για την τελική Πράξη διορισμού των δύο (2) υποτρόφων για το Ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

 

Στην ως άνω συνεδρίαση εξετάσθηκαν και οι επιδόσεις σπουδών των υποτρόφων του Ιδρύματος παρελθόντων ετών. Μετά τον έλεγχο των Πιστοποιητικών σπουδών των Σχολών διαπιστώθηκε η ύπαρξη των προϋποθέσεων συνέχισης των υποτροφιών  και εγκρίθηκε η επίδοση των επιταγών των 2.500  Ευρώ στους παρακάτω έξι  (6) δικαιούχους :

 

  1. ΤΣΟΥΚΑΛΑ        ΓΕΩΡΓΙΟ                 του   Κωνσταντίνου.
  2. ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑ ΕΛΕΝΗ                     του   Ιωάννη.
  3. 3. ΓΚΟΥΓΚΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του   Κωνσταντίνου,
  4. 4. ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΩΜΑ του  Αντωνίου.
  5. ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΙΩΑΝΝΑ του   Γεωργίου.
  6. ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του  Θωμά.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα Καλυβάκια του δήμου Παλαμά
Επόμενο άρθρο Μέχρι 15 Δεκέμβρη οι αιτήσεις δικαιωμάτων φύτευσης οινάμπελων